Σημαντικό: Αυτός ο προορισμός μπορεί να έχει ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων ειδικών περιορισμών σχετικά με τη διαμονή. Ελέγξτε τις εθνικές, τοπικές και υγειονομικές προειδοποιήσεις γι’ αυτόν τον προορισμό πριν κάνετε κράτηση.

Κλείσιμο
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο.
Όλα τα καταλύματα σε Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
1 δωμάτιο, 2 ενήλικες

Ξενοδοχείο Νιριής

1 αστέρα1 αστέρα
Κάτω Δαράτσο, Άγιοι Απόστολοι, Χανιά, Κρήτη, 73100, GRC
  • Συλλέξτε σφραγίδεςΜπορείτε να συλλέξετε σφραγίδες Hotels.com™ Rewards εδώ
9,2
Τέλειο15 Όλα τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.επαληθευμένα σχόλια
πελατών
Ξενοδοχείο με παραλία
Έχει λάβει κορυφαίες βαθμολογίες και είναι ανάμεσα στο 1% των καλύτερων καταλυμάτων σε: Χανιά
  • 9.9Τοποθεσία
    • Καταπληκτικά μαγαζιά
    • Καταπληκτική τοποθεσία
    • Κοντά στις συγκοινωνίες
  • 9.7Παραλία
    • Πανέμορφη παραλία
  • 7.6Επίπεδο άνεσης
    • Γενικά άνετο
    • Πολύ ήσυχο
  • 0.0Ιnternet
    • Το WiFi χρειάζεται αναβάθμιση
Εμφάνιση περισσότερων

Τι λένε οι πελάτες

  • Καταπληκτικά μαγαζιά
  • Παραλία σε κοντινή απόσταση
  • Κοντά στις συγκοινωνίες
  • Πολύ ήσυχο

Περιορισμός σχολίων:

15 επαληθευμένα σχόλια πελατών

Αξιολόγηση επισκεπτών

Τα παρακάτω σχόλια στα αγγλικά δημοσιεύτηκαν από επισκέπτες από άλλες χώρες

10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Σεπ 7, 2019
Just back from a 9 night stay at Niriis Hotel in Apostoloi, and I am pleased to say I, and my daughter, had a fabulous time there. The room was exactly as the photos depicted and the service from all staff members was top class. They gave us valuable info on where to go and what to do in the area and arranged our trip to the Samaria Gorge - just one of the highlights of our visit! The hotel is 2 minutes away from 3 beaches and there are several tavernas and mini markets close by. There is also a regular bus into Chania which is only 10/15 minutes away. I would definitely recommend Niriis Hotel for its location, standard of accommodation and service provided. Thank you for a great stay George. This was our first visit to Crete, but I know it won’t be our last !
Οικογενειακό ταξίδι 9 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Expedia
Απάντηση από το tsampas
thank you so much for your positive review! The best possible service is one of our main priorities because we know how important it is for the customers to have all the information they need about our beautiful island. Thanks again and we hope to see you again in the future
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Ιουλ 2, 2019
Great little family run hotel just off beach Super friendly and helpful Good vibe at very affordable family rates
williamΟικογενειακό ταξίδι 4 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george tsampas
thank you very much for your kind review! Every day we try really hard to keep our customers satisfied with our low prices and the ability to give them advice so they enjoy their stay to our beautiful island
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Ιουλ 6, 2018
Lovely, comfy rooms with everything you need
We stayed for 4 nights in early July. The location is great, in amongst low rise apartments and tavernas, leafy green and quiet, away from busier main road near the beaches. Balcony with pleasant view and well equipped kitchenette/dining area plus TV showing World Cup! Staff very helpful and informative. Did our laundry for €5 as we’re travelling for a while. Overall fantastic value for money.
ClaireΤαξίδι 4 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Lastminute
Απάντηση από το tsampas
Hello, Thank you for your kind review and nice words. We are happy to leave our customers with a nice experience and a welcome feeling. We would be glad to see you in our hotel again! Have a nice day and take care!
8,0Πολύ καλόΆφιξη Αυγ 1, 2017
It was hot! No a/c
Ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το George Tsampas
Thank you for your review! However, we would like to clarify that all of our rooms have air conditioning. Have a nice summer and hope to see you again at Niriis hotel!

Τα παρακάτω σχόλια δημοσιεύτηκαν από πελάτες ξενοδοχείων από άλλες χώρες

10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Σεπ 17, 2019
Prisvärt!
Väldigt bra läge, väldigt prisvärd.
StefanΤαξίδι 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george tsampas
tack så mycket för din positiva recension!
8,0Πολύ καλόΆφιξη Αυγ 6, 2019
Die Kommunikation war sehr zuvorkommend und aufmerksam. Vor Ort sehr guter Service und gute Beratung mit hilfreichen Tipps zu Ausflügen und Unternehmungen während unseres Aufenthaltes. Die Appartements haben eine gute Grundausstattung um Kleinigkeiten selbst zu kochen. Die Lage ist hervorragend: mehrere sehr schöne Strände und Sport-Möglichkeiten sind in unmittelbarer Nähe.
Ρομαντικό ταξίδι 8 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Expedia
Απάντηση από το george tsampas
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es ist uns sehr wichtig, mit unseren Kunden zufrieden zu sein, und wir arbeiten jeden Tag daran. Wir freuen uns, dass Sie eine tolle Zeit hatten und freuen uns auf ein Wiedersehen in der Zukunft
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Αυγ 14, 2019
Rigtig god beliggenhed
Rigtig hyggeligt hotel med super beliggenhed tæt på de skønneste strande
SigneΟικογενειακό ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george tsampas
tusind tak for din positive anmeldelse! Hav en dejlig sommer
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Ιουν 30, 2019
Great place :)
Great place, very service minded :)
EllinoreΤαξίδι 5 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george Tsampas
Thank you so much for your positive review! We are really glad you had a good time! We hope to see you again in the future
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Ιουν 29, 2019
Studio très propre et agréable. Très bonne literie. Accueil très chaleureux.
ElisabethΡομαντικό ταξίδι 4 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george tsampas
merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes vraiment heureux que vous ayez apprécié votre séjour! Bon été et au plaisir de vous revoir
8,0Πολύ καλόΆφιξη Αυγ 30, 2018
good
it was nice and sunny and they guy was interesting
Håvar ØverbøΤαξίδι 3 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το George
Thank you for your nice words! We hope you had an excellent holiday in Crete!
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Αυγ 6, 2018
Je recommande sans hesitation
Hotel parfaitement bien situé a proximité des restaurants commerces et plage et transports en commun. Service et informations parfaites de la part du personnel de l'Hotel
EmmanuelΡομαντικό ταξίδι 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george
merci beaucoup pour votre commentaire positif! c'était vraiment sympa de te battre et on espère te revoir à l'avenir
8,0Πολύ καλόΆφιξη Ιουλ 15, 2018
From Cuba/Sweden
Varm välkommande. Stor vänlighet och familjekänsla. Perfekt ställe att träffa människor from hela världen. Rekommenderar skarpt till ensamma resenärer. Jag kommer nog tillbaka till Niriis :-)
LilianeΤαξίδι 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το georgia
tack så mycket för dina fina ord. Vi är verkligen glada vi träffade dig. Njut av resten av sommaren och säg hej till din dotter! georgia
8,0Πολύ καλόΆφιξη Ιουν 28, 2018
Dorm
Nice location! Near 4 different beaches. Staff were helpfull. Dorm bed was little hard but they were just changing the matresses. Aircon was mentioned but cost extra. Dorm room was spacious. Pretty quiet and not so close to big street.
AnssiΤαξίδι 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το george tsampas
thank you so much for your positive review and we hope to see you again in the future
10,0ΕξαιρετικόΆφιξη Αυγ 18, 2017
Hyvä budjettihotelli
mainio sijainti. 6hlö dormissa hyvä meininki (alimmainen kerros) kerrossängyt vähän natisi mutta hyvät unet silti. Sijainti aivan loistava, 3 biitsiä vieressä. bussi no 21 tulee aivan hotellin viereen keskustasta (kysy iguana beach kuskilta). henkilökunta auttaa mielellään jos on jotain kysyttävää. viikon reppureissu takana 2017 elokuussa. suosittelen tätä hotellia.
artoΤαξίδι 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το George Tsampas
Hello, Thank you for your kind review and nice words. We are happy to leave our customers with a nice experience and a welcome feeling. We would be glad to see you in our hotel again! Have a nice day and take care! Best Regards, George Tsampas
8,0Πολύ καλόΆφιξη Ιουλ 1, 2017
Godt, men lettere glemsomt personale
Fint sted og fin service. Dog spurgte de hver dag om tidspunktet for udchecking og prøvede hver dag at lokke os med til Elafonsi, selvom vi havde sagt, at vi slet ikke var interesseret. Derudover var det et fantastisk hotel!
Ταξίδι με φίλους 7 διανυκτερεύσεων
Αυθεντικό σχόλιο πελάτη της Hotels.com
Απάντηση από το George Tsampas
Thank you for your kind review! We hope to see you again in the future!!
Λυπούμαστε, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες ταξιδιωτών για αυτό το κατάλυμα.
Τα σχόλια και οι αξιολογήσεις που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι οι υποκειμενικές απόψεις πελατών και προμηθευτών. Δεν αντιπροσωπεύουν, ούτε αντανακλούν τις απόψεις της Hotels.com. Ούτε η Hotels.com, ούτε οι πάροχοι περιεχομένου σχολίων δε φέρουν ευθύνη για τυχόν αποζημιώσεις οποιουδήποτε είδους που ενδεχομένως να προκύψουν από τη χρήση αυτών των σχολίων